Kronika e zezë

Enver Sadiku
Në Karaçevë, të komunës së Dardanës, sërish është protestuar në mbrojtje të kufirit. Në parullën “Tokat e huaja nuk i duam, por edhe tonat...
20.09.2014 komente (1)
20.09.2014 komente (0)
20.09.2014 komente (0)
20.09.2014 komente (0)
20.09.2014 komente (0)
20.09.2014 komente (0)
19.09.2014 komente (7)
19.09.2014 komente (1)
19.09.2014 komente (2)
19.09.2014 komente (0)
19.09.2014 komente (0)
19.09.2014 komente (0)
19.09.2014 komente (0)
19.09.2014 komente (1)
19.09.2014 komente (4)
E vërteta forenzike, konsiderohet si çelës për rregullimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë. Ajo, sipas Nora Ahmetajt, themeluese e Qendrës për Hulumtim, Dokumen tim dhe...

 
Ky portal mirëmbahet nga NGB “Zëri” sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “Zërit”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit .
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2010 Portali "Zëri".
redaksia@zeri.info | marketingu@zeri.info | Tel: 00 381 38 24 90 71 & 00 381 38 22 24 51