Shenjtërimin e Nënë Terezës po e përcjellin 600 gazetarë

Shenjtërimin e Nënë Terezës po e përcjellin 600 gazetarë

Aktuale September 04, 2016 - 11:20

Janë 600 gazetarë dhe 125 korrospotent të akredituar për të përcjellur këtë ceremoni.

Ceremonia e shenjtërimit të Nënë Terezës po drejtohet nga Papa Françesku./ZËRI