Qeveria rrit numrin e këshilltarëve në ministrinë e Zhvillimit Rajonal

Qeveria rrit numrin e këshilltarëve në ministrinë e Zhvillimit Rajonal

Aktuale shkurt 12, 2019 - 14:48
Lexo detajet!

Qeveria e Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e radhës.

LEXO EDHE: Qeveria formon komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës

Në këtë mbledhje qeveria ka aprovuar propozim-vendimin për rritjen e numrit të këshilltarëve në ministrinë e Zhvillimit Rajonal.

Kjo është bërë me kërkesë të ministrit, Rasim Demiri dhe me arsyetimin e rritjes së projekteve.

Pesë ministra abstenuan ndaj të njëjtit propozim.