Publikohen pamjet e rrahjes së zyrtarëve të LDK-së në Mitrovicë

Publikohen pamjet e rrahjes së zyrtarëve të LDK-së në Mitrovicë

Aktuale maj 19, 2019 - 15:50
Lexoni detajet

Një përleshje fizike ka ndodhur para pak çastesh mes zyrtarëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës në qendrën e saj kryesore në Mitrovicë.

Express ka mësuar se përkrahësit e Safet Kamberit janë nervozuar me zgjedhjet partiake në këtë komunë ku në garë është edhe Faton Peci.

Safet Kamberi tha  se nuk e di nëse aty ka pasur rrahje. Ndërsa, Faton Peci tha se pak pak do të flasë lidhur me këtë incident.

I kontaktuar për herë të dytë, Peci, tha se nuk ka qenë në Kuvend, dhe porsa të marrë informacion do të jap prononcim.