Mbledhja e kryesisë mbahet pa LDK-në e LVV-në
Foto: Laura Hasani

Mbledhja e kryesisë mbahet pa LDK-në e LVV-në

Aktuale korrik 12, 2019 - 12:06
Lexo tjera detaje

Dy partitë opozitare LDK-ja dhe LVV-ja kanë bojkotuar mbledhjen e sotme të kryesisë së Kuvendit të Kosovës raporton "Zeri.info".

Ndërkohë partia tjetër opozitare, PSD po merr pjesë në këtë mbledhje të rregullt të kryesisë, me përfaqësuesen e tyre Aida Dërgutin. /Zeri