Japonezët e 'detyrojnë' Thaçin të përgatitë çaj

Japonezët e 'detyrojnë' Thaçin të përgatitë çaj

Aktuale shtator 11, 2019 - 09:32
Detajet

Presidenti Hashim Thaçi po vazhdon vizitën e tij zyrtare në Japoni.

 Thaçi dje zhvilloi disa takime me zyrtarët japonez, ndërsa u takua edhe me nxënës.

Teksa dje ai i ushqeu peshqit në mënyrën japoneze ai sot në mëngjes ka përgatitë çaj sipas traditës se popullit japonez.

“Kultura e përgatitjes së çajit në Japoni është unike në botë. Një ceremoni të përgatitjes së çajit, sipas traditës, e udhëhoqa edhe vetë, në nderim të mikpritjes dhe shijimit të natyrës”, ka shkruar Thaçi në Facebook.