Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Kur tërmeti të zë tek berberi

Kur tërmeti të zë tek berberi

Aktuale September 21, 2019 - 23:47
Detajet

11 tërmete goditën sot Shqipërinë.

Më i fuqishmi ishte ai i orës 16:00, lëkundjet e të cilit u ndjenë edhe në Kosovë.

Nëpër media dhe rrjete sociale janë publikuar imazhe dhe video të shumta që tregojnë momentin kritik dhe reagimet e njerëzve gjatë lëkundjeve.

E padyshim njëri nga momentet më interesante ishte tek një floktar, dhe reagimet e klientëve të tij që në ato moment po prenin flokët.