Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Nuk ndalen ftesat e Speciales, ish-eprori i TMK-së është i ftuari i radhës

Nuk ndalen ftesat e Speciales, ish-eprori i TMK-së është i ftuari i radhës

Aktuale October 22, 2019 - 17:15
Detajet

Pas kryetarit të Komunës së Rahovecit, Samjl Latifi, ftesë nga Gjykata Speciale sot ka marrë edhe Milaim Latifi.

Derisa kryetari i Rahovecit ishte komandant i Batalionit të lll-të të Brigadës 124 ” Gani Paçarizi”, në anën tjetër Milaim Latifi ishte pjesë e UÇK-së dhe epror i TMK-së, shkruan Indeksonline.

Ndryshe, rreth shtatë ftesa të reja kanë arritur sot për ish-pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, nga Gjykata Speciale, e vetëm në 10 ditët e fundit janë mbi 50 të tilla./