Marko Gjuriq në veri të Mitrovicës për festë

Marko Gjuriq në veri të Mitrovicës për festë

Aktuale nëntor 08, 2019 - 09:03
Detajet

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq do të marrë pjesë sot në shënimin e një feste të qytetit e njohur si Shën Dimitrije ose “Mitrovdani”.

Ai do të marrë pjesë në litiumin sllav që do të kalojë nëpër qytet, dhe pastaj do të jetë pjesë e ceremonisë së “prerjes së tortës sllave në sheshin ” Shumadija”, njofton zyra e tij.