Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
Aksioni, dogana konfiskon veturat në treg (VIDEO)

Aksioni, dogana konfiskon veturat në treg (VIDEO)

Aktuale November 10, 2019 - 22:19
Detajet

Këtë të diel tregu i automjeteve ishtë me i zbrazët se javëve të kaluara.

Tregtarët për këtë po i fajësojnë Doganat e Kosovcës, që bashkë me policinë kryen një aksion në treg.

Cak i tyre ishte gjetja dhe konfiskimi i veturave të cilave nuk iu është kryer dogana dhe janë vënë në shitje.