Kosovarja zgjidhet studentja më e mirë në Universitetin e Gjermanisë

Kosovarja zgjidhet studentja më e mirë në Universitetin e Gjermanisë

Aktuale nëntor 17, 2019 - 19:02
Lexoni detajet!

Vajza nga Rahoveci synon të kthehet në vendlindje dhe të fillojë biznesin e saj.

Të rinjtë e Kosovës në vende të ndryshme të botës po arrijnë suksese të mëdha kështu duke i bërë të gjithë krenar me arritjet e tyre.

Në mesin e tyre është edhe Elona Morina nga Rahoveci e cila fal përkushtimit të madh gjatë studimeve arriti që të zgjidhet si studentja më e mirë e huaj në Universitetin Teknik te Ingolstadt-it në Gjermani (Techniche Hochschule Ingolstadt).

Përveç studimeve të saj, Elona Morina ka kaluar disa semestra si tutore e matematikës, shkruan rtv21.tv.Image