Ftohet nga Gjykata Speciale, por nuk do t’i përgjigjet ftesës

Ftohet nga Gjykata Speciale, por nuk do t’i përgjigjet ftesës

Aktuale February 24, 2020 - 18:23

Fatmir Brajshori, i cili jeton tash e disa vite në Zvicër, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale, transmeton Zëri.info

Brajshori i cili ka thënë se nuk dihet se në çfarë cilësie është ftuar, ka refuzuar këtë ftesë.

Përmes rrjeteve sociale, Brajshori ka bërë të ditur se nuk do t’i përgjigjet ftesës pasi nuk e njeh këtë gjyktë.

“Unë e refuzoj ftesën ngaqë s’kam arsye përse t’i përgjigjem nëse gjatë viteve 1998-2000 s’kam jetuar në Kosovë dhe këtë ftesë dërguar personit tim, do të duhej shfrytëzuar organizatat e dala të luftës, që Gjykatën ta shpallë si inekzistente dhe Kuvendi i ri i Kosovës ta shfuqizojë vendimin që kishte marrë aso kohe, ai Kuvendi i turpit”, shkroi mes tjerash Brajshori”

Ky është postimi i plotë i Brajshorit: