Infektuar: 1057
Shëruar: 841
Vdekur: 30
Ky është Bordi i ri i INFRAKOS-it

Ky është Bordi i ri i INFRAKOS-it

Aktuale April 02, 2020 - 21:47

Më 28 shkur Qeveria e Kosovës kishte shkarkuar bordin e ndërrmarrjës publike “Infrakos”.

Sot në mbledhjen e qeverisë në largim,miratimin nga kabineti qeveritar e ka marr vendimi për emërimin e Bordit të Përkohshëm të ndërmarrjes publike qendrore “Hekurudhat e Kosovës – Infrakos” Sh.A. , në këtë përbërje: Enis Berisha, kryesues dhe drejtor, Vjollca Jashari, drejtore, Artan Dermaku, drejtor dhe Abdullah Lala, drejtor, raporton Zëri.info

Shkarkimi i bordit të vjetër ishtë bërë me arsyetimin se Bordi ka dështuar të merrte masa ndaj kryeshefit, Agron Thaçi, i akuzuar për veprën penale: “Keqpërdorim i pozitës “, që ka të bëjë me dëmtimin e pronës./ZERI