Infektuar: 1057
Shëruar: 841
Vdekur: 30
Lajm i mirë, 13 punëtorë të Urgjencës së Prishtinës rezultojnë negativë në COVID-19

Lajm i mirë, 13 punëtorë të Urgjencës së Prishtinës rezultojnë negativë në COVID-19

Aktuale April 09, 2020 - 08:37

Një lajm i mirë në situatën me koronavirus vjen nga komuna e Prishtinës, ku 13 punëtorë të Qendrës së Mjekësisë Urgjente kanë rezultuar negativ në analizat e Institutit Kombëtar.

Lajmi është konfirmuar nga drejtori për shëndetësi në Komunën e Prishtinës Dr. Bujar Gashi.

“Lajm i mirë – 13 punëtorët tonë shëndetësor të Urgjencës, vija e parë e ballafaqimit me Covid dhe sëmundje tjera më Prishtinë sot dolën negativ në testin e parë, ps kontaktit me të ndjerin S.N. Të gjithë kanë qenë me mbrojtje por kemi përcjellë të gjitha protokolet.  Ata do të vazhdojnë në vetëizolim edhe disa ditë”, thuhet në njoftimin e Gashit.