Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
20-vjeçari nga Mitrovica, Besnik Kadriu ka nevojë për ndihmë i duhet shërim jashtë vendit

20-vjeçari nga Mitrovica, Besnik Kadriu ka nevojë për ndihmë i duhet shërim jashtë vendit

Aktuale June 06, 2020 - 19:08

20-vjeçari, Besnik Kadriu nga Mitrovica ka nevojë për ndihmë.

Besniku vuan nga sëmundja e Osteosarcom dhe për shërimin e tij i duhet trajtim mjekësor jashtë vendit. Shërimi jashtë vendit ka kosto të paperballueshme për familjen Kadriu, ndaj kanë kërkuar ndihmë nga qytetarët e Kosovës për t’ja mundësuar Besnikut shërimin.

Pas diagnostikimit të kësaj sëmundje, Besnikut me urgjencë i duhet trajtimi, prandaj edhe koha e mbledhjes se të hollave për të vazhduar procedurat mjekësore është e shkurtër.

Më poshtë shihni numrin kontaktues dhe numrin e gjirollogarisë.

Image