Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
Për një maskë policia rrah qytetarin në qendër të Prishtinës në sy të fëmijëve (VIDEO)

Për një maskë policia rrah qytetarin në qendër të Prishtinës në sy të fëmijëve (VIDEO)

Aktuale September 12, 2020 - 22:11

Në Ligjin për Luftimin e Sëmundjeve Ngjitëse dhe Pandemive janë të qarta kompetencat dhe mandatet ligjore, duke përfshirë edhe ndëshkimet për personat që nuk i përfillin masat e nxjerra. Një ndër to është gjoba në rast se nuk e mbani maskën, shkruan Periskopi.

Një video që e posedon Periskopi shihet teksa disa policë të Kosovës ushtrojnë dhunë fizike ndaj një burri, ku sipas informatave jozyrtare bëhet fjalë për mosmbajtjen e maskës.

Në video shihet se burri rrihet në prani të fëmijëve dhe të një gruaje.