Infektuar: 58988
Shëruar: 51518
Vdekur: 1479
Bajrami: Paratë e Trustit nuk mund të tërhiqen me llogari bankare të familjarëve

Bajrami: Paratë e Trustit nuk mund të tërhiqen me llogari bankare të familjarëve

Aktuale December 05, 2020 - 11:50

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami mbrëmë në RTV Dukagjini ka thënë se Qeveria e Kosovës me pakon e Rimëkëmbjes ka ndihmuar qytetarët e vendit dhe bizneset me mundësitë që i ka pasur.

Ministrja Bajrami ndër tjera ka thënë se mundesia e tërheqjës së 10% nga Trusti është një pikë tjetër me rëndësi e kësaj pakoje.

Gjithashtu ajo ka bërë të ditur se qytetarët përfitues duhet të kenë llogari në emër të tyre dhe se vetëm në atë mënyrë tërhiqen mjetet.

“Mjetet e Trustit nuk mund të tërhiqen me llogari të familjarëve” ka thënë Bajrami.