9 femra dhe 5 meshkuj, këto janë grup-moshat e 14 viktimave nga COVID-19
Foto: Laura Hasani

9 femra dhe 5 meshkuj, këto janë grup-moshat e 14 viktimave nga COVID-19

Aktuale September 13, 2021 - 15:19

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar edhe 14 viktima si pasojë e COVID-19.

Nga raporti i Ministrisë së Shëndetësisë, bëhet e ditur se prej 14 viktimave, 9 ishin femra dhe 5 meshkuj, ndërsa viktima më e re është nga grup-mosha 40-49 vjeç, transmeton Zeri.info.

Peja, Ferizaj dhe Malisheva janë komunat që kanë regjistruar nga dy viktima me COVID-19, ndërsa nga një viktimë është shënuar në komunat; Drenas, Obiliq, Vushtrri, Rahovec, Kamenicë, Mitrovicë, Dragash dhe Prizren.

Raportin e plotë e gjeni më poshtë:

Image