Lista Serbe lëshon seancën pas kritikave që ia bëri qeverisë
Foto: Laura Hasani

Lista Serbe lëshon seancën pas kritikave që ia bëri qeverisë

Aktuale January 15, 2022 - 15:00

Lista Serbe ka lëshuar sallën pas fjalës së mbajtur nga kreu i saj, i cili hodhi kritika të ashpra në drejtim të qeverisë në lidhje me moslejimin e mbajtjes së referendumit serb.

Image

Slavko Simiq bëri thirrje që qeveria ta ndryshojë qëndrimin rreth referendumit dhe të mos e sulmojë popullatën serbe në Kosovë. /Zëri