Kuvendi ratifikon marrëveshjen e tretë ndërkombëtare
Foto: Laura Hasani

Kuvendi ratifikon marrëveshjen e tretë ndërkombëtare

Aktuale July 28, 2022 - 13:23

Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar sot marrëveshjen e tretë ndërkombëtare.

Deputetët kanë miratuar Ligjin për ratifikimin e marrëveshjes për financim të politikave zhvillimore për financa publike dhe rritje të qëndrueshme ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim, transmeton Zeri.info.

Kuvendi sot gjithashtu ka ratifikuar edhe Marrëveshjen me MCC-në dhe IPA III. /Zëri