I refuzohet ankesa, Specialja ia vazhdon paraburgimin Rexhep Selimit

I refuzohet ankesa, Specialja ia vazhdon paraburgimin Rexhep Selimit

Aktuale August 05, 2022 - 10:45

Paneli i Apelit në Gjykatën Speciale ka marrë vendim për ankesën e ish-deputetit të Vetëvendosjes, Rexhep Selimi, për vazhdimin e paraburgimit.

Paneli ka vendosur që Selimit t’i refuzohet në tërësi ankesa dhe rrjedhimisht atij i vazhdohet paraburgimi.

Apeli ka theksuar në arsyetimin e tij se ekzistojnë sërish rreziqet e përmendura më herët nëse Selimi mbrohet në liri.

“10-shit” e UÇK-së i është kërkuar që shkresat në lidhje me vendimin e Apelit t’i dërgojë deri 10 ditë pas marrjes së tij. /EO