Fillon të bie numri i të spitalizuarve nga COVID-19

Fillon të bie numri i të spitalizuarve nga COVID-19

Aktuale August 12, 2022 - 11:03

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se ka rënë numri i pacientëve në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme që po trajtohen me koronavirus.

Sipas SHSKUK-së janë 62 pacientë të cilët po marrin trajtim nëpër klinika, derisa dje numri i të hospitalizuarve ka qenë 88 që kanë marrë shërbime.

Ndërkohë në klinikën Infektive janë duke u trajtuar 25 pacientë ndërsa në klinikën e Neonatologjisë një foshnje. /Zëri

Raporti i datës 12 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 25 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient.