Me tymin e zi në Qeveri, PSD-ja përfundon protestën [foto]
Foto: Laura Hasani

Me tymin e zi në Qeveri, PSD-ja përfundon protestën [foto]

Aktuale March 25, 2023 - 14:53

Ka përfunduar protesta e PSD-së para objektit të Qeverisë së Kosovës.

Gjatë kesaj proteste Psd ka zhvilluar edhe dy aksione, me të paron ka zëvendësuar flamujt e Kosovës me flamuj të bardhë, që sipas tyre simbolizojnë dorëzimin e kryeministrit Albin Kurti para Serbisë, dhe jë aksionin e dytë në fund të protestës janë hedhur tym i zi, raporton Zeri.info

Image
Image
Image
Image
Image