Policia ka filluar të arrestoj protestuesit në Shkup (Video)

Policia ka filluar të arrestoj protestuesit në Shkup (Video)

Aktuale prill 13, 2016 - 21:22

Situata para zyrës popullore të Presidentit Gjorge Ivanov ka eskaluar, ndërsa skena të tilla ku janë hedhur gjë sende janë vërejtur edhe ndaj zyrës së ministrisë së drejtësisë.

"Tv Shenja" raportojn edhe për të lënduar ndërsa policia ka filluar edhe të arrestojnë protestues.

Në mesin e tyre është edhe anëtari i Plenumit Studentor, Goran Atanasov.

LEXO EDHE: Shkup – Protestuesit shpërthyen kordonin policor dhe u nisën drejt Parlamentit (Foto+Video)

Protestuesi kanë filluar të shpërndahen nëpër tërë qytetin.