Ky është bilanci i protestës së sotme në Shkup

Ky është bilanci i protestës së sotme në Shkup

Aktuale prill 13, 2016 - 21:52

Sipas informacioneve të para nga MPB, gjatë protestave janë arrestuar 12 persona ndërsa një është lënduar.

Ky është edhe bilanci i parë nga protesta e sotme, ku janë demoluar zyra popullore e Presidencës dhe ministrisë së drejtësisë. /SHENJA/