Shikoni policët si ikin nga protestuesit dhe aksionin brutal të forcave speciale në Shkup (Video)

Shikoni policët si ikin nga protestuesit dhe aksionin brutal të forcave speciale në Shkup (Video)

Aktuale prill 14, 2016 - 13:29

Ikja e këtyre dy policëve nga protestuesit e mbledhur para Ministrisë së drejtësisë në qendër të Shkupit, ka qenë një ndër momentet më interesante që kanë kapur kamerat e mediave mbrëmë.

Protestuesit kanë shprehur mllefin ndaj tyre, për shkak të pamundësimit nga ana e policisë që të protestojnë para selisë së VMRO-DPMNE-së.

Në vijim të videos mund të shihet aksioni brutal që pasoi i forcave speciale të policisë kundër protestuesve.