Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
Iluzioni në Twitter: Vajza, a po largohet apo është duke u afruar?

Iluzioni në Twitter: Vajza, a po largohet apo është duke u afruar?

Auto&Tech November 19, 2019 - 13:18
Lexoni detajet!

Iluzionet optike shpesh janë konfuze dhe të vështira, dhe për shkak të disa prej tyre njerëzve madje grinden, por në fund të fundit, ato ende na argëtojnë, dhe në një moment, na mësojnë për trurin tonë dhe perceptimin mashtrues.

Disa ditë më parë, në Twitter u shfaq një fotografi që mashtroi shumë, duke shfaqur një kalë dhe një vajzë.

“Vajza po vjen, apo shkon”, pyeti një komentues.