Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Vetëm edhe 4 ditë mund të blini veturë të re dhe ta keni servisin FALAS TON’ JETËN

Vetëm edhe 4 ditë mund të blini veturë të re dhe ta keni servisin FALAS TON’ JETËN

Auto&Tech June 26, 2020 - 16:47

Auto Mita që nga muaji maj e ka filluar kampanjën më të çmendur ndonjëherë, duke ua ofruar të gjithë atyre që blejnë veturë të re, servisin falas ton’ jetën.

Por kësaj oferte po i afrohet fundi, pasi që kanë mbetur vetëm edhe 4 ditë deri në përfundim të kampanjës.

Nëse blini veturë Renault ose Dacia gjatë këtyre 4 ditëve, ju përveç se do ta keni servisin falas ton’ jetën me të gjitha shërbimet, gjithashtu edhe veturat veçse kanë zbritje në çmimet e tyre.

Bashkë me zbritjen në çmimin e veturave, servisin falas ton’ jetën, Auto Mita ju ofron edhe 5 vite garancion!

Vetëm edhe 5 ditë kanë mbetë nga oferta me Servisin fal TON jetën!

Blej veturë të re në Auto Mita e përfito servis falas për krejt jetën. Servisi përfshin:

– Filtër Vaji

– Filtër Ajri

– Filtër Kabine

– Filtër Nafte

– Vaji

– Shërbimi

Përveç cmimeve me zbritje dhe garanacionit 5 vjet, ju ofrojmë edhe blerje me interesin ma t’mirë në vend me bankat tona partnere.

Nxitoni se kanë mbet vetëm edhe pak vetura.

ë 045 500 588

ë 045 645 666