Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
S’ka të ndalur oferta e Auto Mitës – çoje veturën e vjetër, bëhu me veturë të re!

S’ka të ndalur oferta e Auto Mitës – çoje veturën e vjetër, bëhu me veturë të re!

Auto&Tech July 08, 2020 - 14:29

Është duke vazhduar me interesim të jashtëzakonshëm kampanja e Auto Mitës, e cila ju mundëson ta dërgoni veturën e vjetër dhe të ktheheni në shtëpi me veturë të re!

Po pra – e çoni veturën që e keni dhe dilni nga showroomi i Auto Mitës me veturë të re 0.00km!

Si funksionon kjo?

Auto Mita ju mundëson të gjithë klientëve që ta dërgojnë veturën e tyre aktuale dhe e vlerësojnë disa mijë, pastaj pjesën tjetër u mundëson ta paguajnë me cash ose me kredi me 0% interes.

Kjo kampanjë është duke pasur sukses të jashtëzakonshëm dhe është numri i lartë i personave që po përfitojnë nga kjo mundësi!

Prandaj, për rehati e siguri, çojeni veturën e vjetër te Auto Mita, ku ju vlerësohet disa mijë dhe ju bëheni me kerr të ri!

 

Ky është artikull i sponzorizuar.