Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Fillojnë shitjet e modelit të ri të Volkswagen, ky është çmimi i tij

Fillojnë shitjet e modelit të ri të Volkswagen, ky është çmimi i tij

Auto&Tech July 22, 2020 - 23:31

Firma gjermane për prodhimin e veturave, Volkswagen, ka filluar shitjet e para të modelit elektrik ID 3.

Nga 20 korriku, ju mund të porositni ID tuaj, transmeton Telegrafi. Dhe modelet e serive të para do të dorëzohen në tetor.

Që nga 20 korriku, ndërmarrja gjigante me seli në Gjermani do iu mundësojë konsumatorëve të saj porositjen e modelit elektrik, njësitë e së cilës priten të dorëzohen tek pronarët potencial në tetor të këtij viti.

Sipas të dhënave të mëparshme, një makinë e tillë për t’u porositur kushton 30 mijë euro.

Modelet e serive, të cilat do të dorëzohen nga tetori, nuk do të kenë gamën e plotë të funksioneve të softuerit.