Renault nuk ndalet së fituari çmime!

Renault nuk ndalet së fituari çmime!

Auto&Tech November 01, 2021 - 15:31

Renault, brendi që njihet si fjala e fundit e teknologjisë së veturave nuk po ndalet së fituari çmime të ndryshme, duke mbetur fuqishëm lider në treg për tash e sa vjet!

Momentet e mira Renault i ndan me ju duke ju treguar se çfarë çmime ka fituar:

1. Renault Captur sërish fiton çmimin si vetura më e mirë familjare

Me kabinë inovative dhe hapësirë të bollshme për çdo familje, Carbuyer Awards cilësoi Renault Captur si veturën më të mirë familjare në kategorinë e saj.

2. Renault ZOE fiton çmimin si vetura më e mirë elektrike në kategorinë e saj

Me kapacitet prej 400km distancë me një të mbushur, Carbuyer Awards cilësoi Renault ZOE si veturën më të mirë elektrike e cila nuk njeh konkurent në kategorinë e saj.

3. Renault CLIO I RI fiton çmimin si vetura më e mirë në kategori, për herë të tretë radhazi

Falë teknologjisë së fundit, dizajnit të shkëlqyer dhe kabinës inteligjente, Carbuyer Awards cilësoi CLIO-n E RI si veturën më të mireë në kategorinë e saj.

Renault, vetura që plotëson dëshirat dhe kërkesat tuaja e gjeni në Automita!

Ky është artikull i sponsorizuar.