Për krejt meraklinjtë e veturave, give away i dytë në Auto Mita po fillon me super-shpërblim

Për krejt meraklinjtë e veturave, give away i dytë në Auto Mita po fillon me super-shpërblim

Auto&Tech October 05, 2022 - 11:32

Me veturat më të mira, shërbimet më fantastike dhe stafin më mikpritës, Auto Mita është çdo herë falenderues dhe mirënjohës ndaj klientëve të tyre.

Mirënjohjen dhe besimin e krijuar ndër vite ata mundohet ta kthejnë në mënyra të ndryshe, kjo jo vetëm përmes veturave që kërkoni, ofertave të ndryshme apo mundësisë së pagesës me këste, por edhe me organizimin e lojërave të ndryshme shpërblyese apo give away.

Ndër tre give away-at e premtuar, tani ka ardhur koha të përfitoni nga i dyti e hapat janë shumë të thjeshtë që ju të bëheni fituesi i radhës.

Shpërblimi është iPad9th Generation e krejt çka ju duhet të bëni është:

– Përgjigjuni pyetjes saktë se cila është vetura më e shitur në 3 muaj e fundit.

– Tag 1 shokeë/shoqe.

– Follow @auto.mita

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Në mënyrë që ta jepni përgjigjen e saktë dhe të keni më shumë gjasa që të bëheni fituesi duhet të numëroni veturat në postimet në Instagram nga 1 korriku deri me 1 tetor.

Fituesi i këtij give away do të përzgjedhet më datën 31.10.2022.

Ky është artikull i sponsorizuar.