Fundoset anija në Francë – mbyten tre fëmijë

Fundoset anija në Francë – mbyten tre fëmijë

Bota gusht 14, 2019 - 09:03
Lexoni detajet

Tre fëmijë janë mbytur në brigjet e Francës kur anija me të cilën ata udhëtonin u godit nga një dallgë gjigante.

Fëmijët po udhëtonin së bashku me familjet e tyre, por kur ekipt e shpëtimit shkuan në vend të ngjarjes kabina ku ishin bllokuar fëmijët ishte nën ujë.

Dy motra përkatësisht 13 dhe 9 vjeçe si dhe një djalë i moshës 7 vjeç ishin viktimat e tragjedisë.

Image