Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Dëme në shumë zona të Australisë nga zjarret dhe shirat e rrëmbyeshëm

Dëme në shumë zona të Australisë nga zjarret dhe shirat e rrëmbyeshëm

Bota January 18, 2020 - 18:49
Detajet

Dhjetëra zjarre vazhdojnë të djegin Australinë juglindore ndërsa shiu i rrëmbyeshëm dhe stuhitë kanë shkaktuar dëme në shumë zona në verilindje të vendit.

Disa autostrada kryesore dhe parqe janë mbyllur për shkak të reshjeve të shiut, ku në disa zona arritën deri në 330 milimetra.

Mediet lokale treguan pamjet të dhjetëra automjeteve që largoheshin teksa përmbytjet vazhdonin.