Infektuar: 1128
Shëruar: 850
Vdekur: 30
 Infektohet me koronavirus foshnja dy javëshe

Infektohet me koronavirus foshnja dy javëshe

Bota April 03, 2020 - 19:50

Në Iran është infektuar me koronavirus një foshnje dy javëshe.

Prorektori i Universitetit të shkencave shëndetësore “Shehid Saduki”, Mehmud Nuri Sadkam, për agjencinë IRNA tha bëhet fjalë për një foshnje nëna e së cilës ka treguar simptoma të infektimit me koronavirus.

Duke theksuar se foshnja ka lindur para dy javëve, Sadkam tha se nuk kanë pritur transmetimin e infektimit tek foshnja.

Sadkam konfirmoi se foshnja ka qenë pozitiv ndaj koronavirusit dhe ndodhet e shtruar në spital.