Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Fjalët e para të Kamala Harris: Biden mund t’i unifikojë amerikanët, do të bëj çmos që të bëhet komandant suprem

Fjalët e para të Kamala Harris: Biden mund t’i unifikojë amerikanët, do të bëj çmos që të bëhet komandant suprem

Bota August 11, 2020 - 23:30

Kandidati demokrat për president të Shteteve të Bashkuara, Joe Biden ka zgjedhur senatoren Kamala Harris si kandidate për nënpresidente në zgjedhjet e 3 nëntorit.

Biden, që ka shërbyer si nënpresident gjatë udhëheqësisë së ish-presidentit amerikan, Barack Obama, ishte zotuar se do të përzgjedhte një grua për pozitën e nën-presidentes.

Biden ka thënë përmes një postimi në rrjetin social, Twitter se lajmëron me nderin më të madh përzgjedhjen për pozitën e nën-presidentes.

Ai e ka cilësuar senatoren Harris si luftëtare të guximshme dhe një nga shërbyeset më të mira të SHBA-së.

 

Edhe vetë senatorja Harris ka thënë se është e nderuar që do të garojë bashkë me Bidenin.

“Joe Biden mund ta unifikojë popullin amerikan sepse ka kaluar jetën e tij duke luftuar për neve. Si president, ai do të ndërtojë që Amerikë që jetëson idealet tona. Unë jam e nderuar t’i bashkohem si kandidate për nënpresidente dhe do të bëj çmos për ta bërë atë komandantin tonë suprem”, ka thënë ajo përmes një postimi në rrjetin social, Twitter.

Fjalët e para të Kamala Harris: Biden mund t’i unifikojë amerikanët, do të bëj çmos që të bëhet komandant suprem

Kandidati demokrat për president të Shteteve të Bashkuara, Joe Biden ka zgjedhur senatoren Kamala Harris si kandidate për nënpresidente në zgjedhjet e 3 nëntorit.

Biden, që ka shërbyer si nënpresident gjatë udhëheqësisë së ish-presidentit amerikan, Barack Obama, ishte zotuar se do të përzgjedhte një grua për pozitën e nën-presidentes.

Lexo Edhe:

Vazhdon përplasja, Osman Musliu i reagon përsëri Nasim Haradinajt

Biden ka thënë përmes një postimi në rrjetin social, Twitter se lajmëron me nderin më të madh përzgjedhjen për pozitën e nën-presidentes.

Ai e ka cilësuar senatoren Harris si luftëtare të guximshme dhe një nga shërbyeset më të mira të SHBA-së.

 

Edhe vetë senatorja Harris ka thënë se është e nderuar që do të garojë bashkë me Bidenin.

“Joe Biden mund ta unifikojë popullin amerikan sepse ka kaluar jetën e tij duke luftuar për neve. Si president, ai do të ndërtojë që Amerikë që jetëson idealet tona. Unë jam e nderuar t’i bashkohem si kandidate për nënpresidente dhe do të bëj çmos për ta bërë atë komandantin tonë suprem”, ka thënë ajo përmes një postimi në rrjetin social, Twitter.

Ajo është gruaja e parë amerikane me ngjyrë që do garojë për këtë pozitë.