Me armë të rënda në varkë me pedale, talibanët argëtohen në Parkun Kombëtar

Me armë të rënda në varkë me pedale, talibanët argëtohen në Parkun Kombëtar

Bota September 19, 2021 - 15:41

Talebanët janë fotografuar me mitrolozë duke i dhënë varkave me vela, ndërkohë që në të gjithë Afganistanin ka protesta mbi të drejtat e grave dhe vajzave.

Në foto shihen luftëtarët në varka me formë mjellme, duke u argëtuar në ujrat e Parkut Kombëtar Band-e Amir, që dikur ka qenë vendi kryesor ku mblidheshin turistët e huaj dhe ata vendas.

Parku ka 6 liqene të vegjël, në malet Hindu Kush. /A2

Image