Peskov: Perëndimi nuk po i lejojë ukrainasit të mendojnë për paqen

Peskov: Perëndimi nuk po i lejojë ukrainasit të mendojnë për paqen

Bota July 03, 2022 - 22:32

“Ky është momenti në të cilin vendet perëndimore vënë bast për vazhdimin e luftës. Kjo do të thotë se Perëndimi, nën udhëheqjen e Uashingtonit, nuk i lejon ukrainasit të mendojnë, të flasin për paqen”.

Kjo ishte deklarata e zëdhënësit të Kremlinit Dmitri Peskov tha në një intervistë për Rossiya-1. 

“Herët a vonë arsyeja e shëndoshë në Perëndim do të mbizotërojë dhe negociatat për Ukrainën do të rifillojnë”, shtoi ai, duke nënvizuar megjithatë se përpara se të rifillojnë negociatat, Ukraina do të duhet të kuptojë edhe një herë kushtet në Moskë. /A2