Infektuar: 1057
Shëruar: 841
Vdekur: 30
Pamje të refugjatëve shqiptarë që nuk janë publikuar asnjëherë më parë

Pamje të refugjatëve shqiptarë që nuk janë publikuar asnjëherë më parë

Dosier May 15, 2019 - 10:13
Lexoni detajet

Në 20 vjetorin e luftës së Kosovës janë duke u publikuar fotografi, video dhe materiale të tjera që janë regjistruar në lokacione të ndryshme, gjatë kohës së dëbimit në masë të shqiptarëve nga serbët.

Së fundi është publikuar edhe një video ku shihen shqiptarët duke e lëshuar Kosovën, të cilët shihen të jenë familje me gra e fëmijë, në mesin e të cilëve shihen edhe duke u trajtuar nga plagët e mara. Kjo video, që e transmetoi KultPlus, është shpërndarë nga faqja “Krimet serbe”.