Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
1925: Serbët masakrojnë 5 shqiptarë, dhe pozojnë me trupat e tyre në Prizren

1925: Serbët masakrojnë 5 shqiptarë, dhe pozojnë me trupat e tyre në Prizren

Dosier November 15, 2019 - 21:56
Detajet

Për herë të parë është publikuar një fotografi të shqiptarëve të vrarë nga serbët në qytetin e Prizrenit në vitin 1925.

Fotografia është gjetur në arkivin serbë, në foto shihen 5 shqiptarë të vrarë nga ushtarët serbë, dhe me pas ekspozohen në qytetin e Prizrenit, në vitin 1925.

Kjo foto ka tmerruar të gjithë.

Image