Rrëshqitje dheu në rrugën Dragash-Restelicë shkaktohet vështirësi në qarkullimin e veturave

Rrëshqitje dheu në rrugën Dragash-Restelicë shkaktohet vështirësi në qarkullimin e veturave

Ekonomia prill 12, 2019 - 14:13
Lexoni detajet!

Në rrugën Dragash-Restelicë, përkatësisht afër fshatit Krushevë sot është raportuar për rrëshqitje dheu.

Sipas fotografive të publikuara shihet se si dheudhe gurët kanë rënë në mes të rrugës, duke vështirësuar qarkullimin e veturave.

Lagështia dhe shirat e ditëve të fundit kanë shkaktuar rrokullisje shkëmbinjsh që ka bllokuar këtë rrugë e cila frekuentohet cdo ditë nga qindra vetura, si të vendit ashtu edhe nga Shqipëria.

Image 
Image