Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Golden Eagle dhe Relax tani prezent edhe në shtetin e Francës.

Golden Eagle dhe Relax tani prezent edhe në shtetin e Francës.

Ekonomia May 14, 2019 - 22:16
Lexo tjera detaje

Golden Eagle, pija energjike më e shitur në Ballkansi dhe lëngjet Relax, të cilat eksportohen mbi 30 shtete të botes, tanimë mund ti gjeni edhe në tregun e shtetit Francez.

Kompania Frutex ka arritur marrëveshje me kompanin Sasu Polat nga Lyon, qetë jete distributor i brendeve të saj, për këtë shtet.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax të jetë një konkurrent i fortë në tregun ndërkombëtar, dhe qëllimi i saj është që të rrit eksportin edhe në shumë vende të tjera të botës.

Këto brende tani mund ti gjeni në katër kontinente të botës: Evropë, Afrikë, Azi e deri në Amerikë.