Me 'NLB Bankën' blerja e një banese asnjëherë s’ka qenë më e lehtë se tash

Me 'NLB Bankën' blerja e një banese asnjëherë s’ka qenë më e lehtë se tash

Ekonomia korrik 10, 2019 - 15:24
Lexo Detajet

NLB Banka ju ofron mundësi financimi me këste mujore për 20 vjet dhe hipotekë vetëm banesa e financuar nga Banka.

Nëse dëshira juaj ju thërret të jetoni në një kompleks luksoz dhe t’a përjetoni si të ishit në pushime verore, ajo do të ishte në banesat e Linda Premium Residence, sikur në Spanjë. T’i shijoni edhe rrezet e diellit në terracat e mëdha të penthouse, është bukuri e cila iu përcjell gjatë gjithë jetës. Të dilni në terracë, t’a shijoni banesën tuaj në një nivel tjetër me terracat e gjelbëruara e të vendosura në krye të njëri-tjetrit është me të vërtetë një mrekulli në arkitekturë.

Arkitekti Arbër Shala ka thënë se “Linda Premium Residence” është objekt bashkëkohor, origjinal dhe autentik, me fasada moderne 3-shtresore dhe urat që e lidhin një objekt me tjetrin. Por Linda Premium Residence ka edhe benefite tjera si: – Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar, – Kopësht për fëmijë, – Supermarket dhe Restaurant, – Mjek të lagjes dhe barnatore, – Ambient për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin, – Parking të jashtëm dhe nëntokësor, - Ujë, dhe vëzhgim me kamera 24h -Izolim të jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese, -Ndarje në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik, -Dy sisteme të ngrohjes qëndrore, -Sistem të sigurisë kundër zjarrit. Urat lidhëse janë një trend të cilin kompania Al Trade në bashkëpunim me projektuesit e Linda Premium Residence janë duke u bërë realitet dhe janë të planifikuara me banim të brendshëm që lidhin dy llamella dhe përmbi kanë zonë relaksuese e gjelbëruese e cila është e përbashkët për banorë. Por, kjo nuk është e gjitha, Linda Premium Residence vjen edhe me Pishinë, Saunë, SPA dhe gjithçka që ju nevojitet. Kur bien kohët me vranësirë, dhe ngeceni në Prishtinë gjatë dimrit ju keni ku t’a kaloni kohën me familjen. Sigurisht që ne kemi menduar edhe si ta bëni këtë banesë/penthouse tuajen dhe kjo asnjëherë s’ka qenë më e lehtë se sa me mundësi financimi nga NLB Banka, me këste mujore për 20 vite dhe hipotekë vetëm banesa e financuar nga Banka.

Për më shumë detaje na telefononi në ë 0800 77 770 (pa pagesë) dhe +38349 777 127, +383 49 318 676, +383 49 240 248

Ky është artikull i sponzorizuar.