Ja çfarë i pret keqpërdoruesit e granteve

Ja çfarë i pret keqpërdoruesit e granteve

Ekonomia gusht 10, 2019 - 15:31
Detajet

Nuk janë të rralla rastet kur përfituesit e granteve nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, t’i keqpërdorin në forma të ndryshme.

Ekrem Gjokaj, kryeshef në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë, në kuandër të Ministrisë së Bujqësisë,Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka treguar gjatë procesit të procesin e implementimit të programeve mbështetëse hasin çdo vit në raste të tilla.

“Realisht, në hasim çdo vit në raste të tilla ne e kemi të rregulluar këtë çështje me Udhëzimin Administrativ dhe të gjithë ata fermerë që nxinen dhe tentojnë më mashtru është një listë e zezë dhe ndëshkohen ku për tri vite humbin të drejtën e aplikimit për mbështetje subvencionale”, ka thënë Gjokaj.

Për detaje më shumë shikoni intervistën e plotë: