Infektuar: 1158
Shëruar: 876
Vdekur: 30
NLB Banka lidere në inovacion

NLB Banka lidere në inovacion

Ekonomia October 03, 2019 - 09:05
DETAJET

Mastercard Direct Services në Konferencën e mbajtur në Dubrovnik më 2 Tetor, i jep çmimin NLB Bankës “MCDS Market Shaker Award” për lansimin e produktit NLB Pay - kuleta digjitale, aplikacion në telefonin mobil, i cili mbështet të gjitha kartelat e brendit Mastercard.

“Ky çmim i jepet NLB Bankës si bankë lidere në inovacion për lansimin e suksesshëm të NLB Pay, kuleta e parë digjitale në Kosovë që përkrah kartelat e brendit Mastercard. Faleminderit që na keni mundësuar të jemi në tregun e Kosovës dhe që jeni shtytësit kryesor të inovacionit në treg” u shprehën përfaqësuesit e Mastercard Direct Services

Image

Ky është artikull i sponzorizuar.