Infektuar: 1128
Shëruar: 850
Vdekur: 30
Në këto vende nuk do të ketë rrymë dy nesër

Në këto vende nuk do të ketë rrymë dy nesër

Ekonomia October 03, 2019 - 16:31
Lexoni detajet

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës.

KEDS përmes një komunikate për media njofton konsumatorët se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet, në disa vende të Kosovës, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

04.10.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brod-Gotovusha (Kodi: 40044005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

Gjilani

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhegër, Lladovë, Llashticë (një pjesë), Shurdhan, Pidiq, Selishtë, Çelik, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirët

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushillë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrimi i izolatorëve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani-Prapaqani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Beran, Prapaqan, Berliq, Krushevc I Ri, Rashiq, Gjocaj, Turjakë e Ulët, Vranoc i Madh, Vranoci i Vogël, Baran i Ulët, Qallapek, Kusoriq, Llugagjit dhe Buqan.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Arbreshi (Kodi: 50000006) prej orës 10:00 deri ne ora 10:30 dhe prej orës 13:30 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lagj.Seferoviq,Koiq (Kodi: 50000006012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lagj.Sahit,Koqan (Kodi: 50000006015) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja e romëve, Kulla, Hazba, Berishët, Sharra, Katuni i Rii, TS Bunari, Fabrika Bibita dhe Shkolla filolore.

Arsyeja: Ndërrimi shtyllave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Jagodë, Budisalcë, Stubull, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Surkish, Lladofci, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

2.

Nga Palaj 35-Kv do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Shtërngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Graçanica 2 (Kodi: 10014003) prej orës 10:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Graçanica- një pjesë.

Arsyeja: Demontim shtylle.

Priziren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjan, Lubinjë e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja-Sellë, Mushnikovë, TS Prevallë,Hotel Sharri, TS Sat styro,Ts Shpia e Bardhe, Sredska, sSajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhin (Kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 09:00 deri në ora 09:15 dhe prej orës 11:45 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Kompania MDK Landovicë (Kodi: 30000015051) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04kV Graniti Deponija (Kodi: 30000015040) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim i izolatorëve.