Infektuar: 1128
Shëruar: 850
Vdekur: 30
Istrefi: Telekomi i Kosovës ka zgjeruar gamën e shërbimeve dhe produkteve të reja

Istrefi: Telekomi i Kosovës ka zgjeruar gamën e shërbimeve dhe produkteve të reja

Ekonomia October 10, 2019 - 13:09
Detajet

Kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi, ka thënë se Telekomi i Kosovës po i kushton rëndësi të madhe perfromancës së rrjetit me qëllim që konsumatorëve ti ofrojë shërbime cilësore dhe pa pagesë.

“Telekomi i Kosovës i kushton rëndësi të madhe performancës së rrjetit, me qëllim që konsumatorëve t’u ofrojë shërbim cilësor dhe pa pengesa, duke mbetur kësisoj udhëheqës i shërbimeve telekomunikuese në vendin tonë. Megjithatë, rrjeti ynë telekomunikues përballet me prishje të përditshme që shkaktohen nga individë dhe kompani të ndryshme private, të cilat merren me ndërtime dhe punë të ndryshme infrastrukturore, duke shkaktuar kështu ndërprerje të përkohshme të shërbimit telekomunikues”, ka shkruar Istrefi në profilin e vet në “Facebook”.

Sipas tij, Telekomi i Kosovës ka zgjeruar gamën e shërbimeve dhe produkteve të reja, të cilat janë shumë atraktive dhe të leverdishme për të qytetarët e vendit tonë. “Duke falënderuar konsumatorët tanë për mirëkuptimin e tyre, ne megjithatë arrijmë që t’i sanojmë defektet e shkaktuara në afatin më optimal, duke rikthyer komunikimin në nivelin e duhur. Për më tepër, ekipet tona gjatë gjithë kohës monitorojnë rrjetin dhe punojnë për riparimin e kabllove dhe ruajtjen e stabilitetit të sistemit operativ, sidomos në kohën kur, Telekomi i Kosovës ka zgjeruar gamën e shërbimeve dhe produkteve të reja, të cilat janë shumë atraktive dhe të leverdishme për të qytetarët e vendit tonë”.

Image

Image