Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Sindikatat: Votojeni buxhetin 2020, ose do të ketë trazira sociale

Sindikatat: Votojeni buxhetin 2020, ose do të ketë trazira sociale

Ekonomia January 14, 2020 - 12:12

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Kulturës, Sindikata e Shëndetësisë dhe Sindikata e Policisë po kërkojnë takim urgjent me Kryeministrin në detyrë Ramush Haradinaj dhe Kryeparlamentarin Glauk Konjufca.

Te tri sindikatat nga Kryeministri ne detyre kerkojne qe ta dergoj ne Parlamentin e Kosovës Projektligjin për buxhet për vitin 2020 me qellim të shmangies se trazirave sociale.

Ndersa nga Kryeparlamentari kerkojnë qe të ndërmarr hapa ligjor parlamentarë për aprovimin e buxhetit me kohe raporton Gazeta Blic.

Image