Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
Kuvendi miraton kërkesën e Trustit për caktimin e taksës investive

Kuvendi miraton kërkesën e Trustit për caktimin e taksës investive

Ekonomia June 04, 2020 - 13:41

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot kanë miratuar kërkesën e Fondit të Kursimeve Pensionale për caktimin e taksës investive.

Të gjithë 73 deputetët e pranishëm kanë votuar pro kësaj kërkese, e cila parasheh caktimin e taksës investive prej 0,33% dhe taksës operuese prej 0,66 për qind për vitin 2020. /Zëri