Infektuar: 58399
Shëruar: 51081
Vdekur: 1466
Kosova i hap rrugë kredisë 25 milionë euro

Kosova i hap rrugë kredisë 25 milionë euro

Ekonomia August 14, 2020 - 17:00

Ndër vendimet e shumta që ka marrë Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme është edhe miratimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim lidhur me Financimin e Programit – Nxitja dhe Levimi i Mundësive për Sigurimin e Ujit.

Ky Projektligj synon të ratifikojë marrëveshjen e cila është nënshkruar më 13 korrik 2020 dhe i siguron Kosovës një kredi në shumën prej 25,100,000 euro. /Zëri